Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 липня 2018 р.

У Чернігові постраждалим містянам мають виплатити компенсацію збитків

Усі постраждалі від негоди чернігівці мають отримати відшкодування збитків із бюджету. Про це під час засідання комісії з питань техно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій наголосив депутат Чернігівської міської ради від партії «Наш край» Віктор Бистров.

За підсумками засідання, міська комісія визнала масові підтоплення у місті, що сталися 30 червня, надзвичайною ситуацією.

За словами Віктора Бистрова, зараз особливо важливо для постраждалих чернігівців задокументувати завдані негодою збитки (з можливою фотофіксакцією) і подати відповідну заяву до Чернігівської міської ради (відділ звернень громадян, вул. Шевченка, 9).

 «Визнання підтоплень надзвичайною ситуацією є першим кроком до відшкодування збитків чернігівцям. Якого рівня буде ця ситуація – місцевого чи регіонального – залежить саме від суми збитків», - пояснив він. Віктор Бистров наголосив під час засідання комісії на необхідності формування списку громадян, постраждалих від підтоплення. Крім того, депутат від «Нашого краю» переконав комісію у необхідності залучення якомога більшої кількості працівників, які б відвідували помешкання потерпілих та складали відповідні акти обстеження.

Нагадуємо, що БФ «Наш край» надає юридичні консультації щодо отримання допомоги. Телефон: 0-800-80-11-77, дзвінки безкоштовні.

 

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!