Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 липня 2018 р.

У Чернігові "Наш край" працює над визнанням підтоплень надзвичайною ситуацією

У Чернігові команда «Нашого краю» працює над тим, аби масові підтоплення, що сталися 30 червня, були визнані надзвичайною ситуацією місцевого рівня. Депутат Чернігівської міської ради від партії «Наш край» Віктор Бистров подав відповідне звернення до міського голови.

«У зв’язку з надзвичайною ситуацією, що склалася через сильну зливу 30 червня, постраждали більше 100 домогосподарств, а також майно, автомобілі, матеріальні цінності громадян міста Чернігова», - констатується у тексті звернення.

За його словами, наразі не відомо, що будуть визнані масштабні підтоплення в обласному центрі Чернігівщини надзвичайною ситуацією. Комісія міськради з надзвичайних ситуацій проводить засідання, але офіційно визнання поки що немає.

«Визнання підтоплень надзвичайною ситуацією місцевого рівня дозволить потерпілим відшкодувати завдані збитки із міського бюджету. На сьогодні не існує іншого шляху для чернігівців отримати компенсації за втрачене майно», - пояснив він. Чернігівці, які потерпіли від зливи, мають звернутися із відповідною заявою до Чернігівської міської ради.

У Чернігові представники «Нашого краю» провели зустрічі із постраждалими, надали необхідну допомогу і консультації. Також БФ «Наш край» надає юридичні консультації щодо отримання допомоги. Телефон: 0-800-80-11-77, дзвінки безкоштовні.

 

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!