Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 травня 2018 р.

«Наш край» у Чернігові: розвиток громади через розбудову партії

У Чернігові депутати міської ради, Новозаводської і Деснянської районних у місті рад від партії «Наш край» взяли участь у партійному навчанні. Тренінг у рамках проекту «Школа партії» за підтримки Національного демократичного інституту (NDI) провів голова виконкому Чернігівської обласної організації політичної партії «Наш край» Юрій Музика. 

Відкрив партійну зустріч керівник фракції «Наш край» у Чернігівській міській раді Олександр Соколов. За його словами, наразі більш активною у своїй роботі та публічному просторі є фракція Чернігівської міської ради, і щоб зробити поштовх для діяльності депутатів районних рад, вирішили провести навчання, обговорити особливості розвитку партійного осередку у Чернігові. «Наша мета – розбудувати ефективну партійну організацію, здатну нині і в майбутньому втілити у життя успішний розвиток громад та регіону в цілому», - зауважив він.

 Юрій Музика підкреслив, що партія традиційно приділяє належну увагу підвищенню кваліфікації своїх активістів. Під час інформаційної зустрічі майже 30 її учасників ознайомилися із особливостями контактування із виборцями, інформування про діяльність партії, роботи у соцмережах. Також йшлося про актуальні питання розвитку міста, залучення представників партії до вирішення окремих проблем через написання програм, їх затвердження на сесіях міської, районних рад та реалізацію. 

Цей захід став черговим у серії партійних навчань, що раніше вже пройшли у низці районних центрів області.

 

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!