Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 березня 2018 р.

Чернігівська обласна організація «Нашого краю» - у трійці лідерів партійних осередків

Чернігівська обласна організація політичної партії «Наш край» входить до трійки лідерів партійних осередків в Україні за підсумками діяльності у 2017 році. Таку інформацію оприлюднено на XVI з’їзді політичної партії «Наш край», що відбувся у столиці і на якому регіон представляли керівник виконкому обласної організації партії «Наш край» Юрій Музика та депутат Чернігівської міської ради від «Нашого краю» Віктор Бистров. Під час партійного з’їзду йшлося про результати діяльності партії у минулому році, а також завдання партійного будівництва на нинішній рік.

Як зазначив Віктор Бистров, у показниках результативності діяльності партійного осередку враховані різні складові – роботу із прихильниками та членами партії, медійну активність, підсумки місцевих виборів в об’єднаних територіальних громадах у 2017 році тощо.

«Для нас дуже відповідально, що на партійному рівні оцінюється наша робота, але більш важливо, що люди довіряють «Нашому краю», розцінюють партію як перспективну політичну силу. Без перебільшення, отриманий результат – підсумок діяльності команди «Нашого краю» на Чернігівщині», - сказав Юрій Музика.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!