Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 лютого 2018 р.

У Чернігові «Наш край» провів флешмоб щодо профілактичних щеплень

У Чернігові «Наш край» провів флешмоб щодо профілактичних щеплень

У Чернігові працівники обласної організації політичної партії «Наш край» провели флешмоб щодо необхідності профілактичних щеплень.

Учасники заходу ставили за мету привернути увагу громадськості до необхідності профілактичних щеплень, актуалізувати питання забезпеченості лікувальних закладів якісними вакцинами.

«Ми розуміємо, що протистояти небезпечним захворюванням успішно можна тільки тоді, коли є колективний імунітет. Тому представники партії «Наш край» власним прикладом продемонстрували необхідність робити профілактичні щеплення. Представники штабу щепилися проти дифтерії в одній із лікарень Чернігова», - прокоментував керівник виконкому обласної організації політичної партії «Наш край» Юрій Музика. Вакцини в лікувальних закладах міста наразі достатньо, щеплення роблять безкоштовно.

Крім того, профілактикою небезпечних захворювань зайнялися і профільні установи, які започаткували флешмоб «Щеплення. Challenge». За ідеєю флешмобу, передається виклик іншим можливим учасникам.

У «Нашому краї» вважають, що їхню естафету приймуть представники інших партійних осередків, і впевнені, що жителі міста також мають задуматися про цінність власного здоров’я. 

Дифтерія – небезпечне інфекційне захворювання, що передається повітряно-крапельним шляхом (за симптомами може бути схоже на ангіну). Дифтерія небезпечна тим, що без негайного введення сироватки летальність може досягати 50%. Захворіти можна у будь-якому віці. У дорослих дифтерія протікає важче. Тому вакцинація від дифтерії призначена не лише дітям, а і дорослим, особливо тим, хто постійно працює з великими групами людей.

 

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!