Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 лютого 2018 р.

У Чернігові «Наш край» вшанував учасників бойових дій на території інших держав

У Чернігові «Наш край» вшанував учасників бойових дій на території інших держав

У Чернігові представники політичної партії «Наш край» взяли участь у заходах із нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ої річниці виведення військ з Афганістану.

Зранку в обласному центрі Чернігівщини відбулося покладання квітів до меморіальних стел на честь загиблих земляків у АТО, встановлених у сквері імені Попудренка. Потім пройшли церемонія покладання квітів і мітинг біля пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам у сквері по проспекту Миру. Учасниками заходу стали керівники області та міста, представники політичних партій і громадських організацій, ветерани Афганістану й локальних воєн, учасники АТО та родини загиблих. Кілька сотень присутніх чернігівців хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих, поклали квіти до пам’ятника. Були поіменно названі загиблі в Афганістані з Чернігова. Учасниками мітингу стали перший заступник голови Чернігівської обласної ради Валентин Мельничук (представник «Нашого краю») та секретар Чернігівської міської ради Максим Черненок, обраний від партії «Наш край».

Голова Чернігівського обласного відділення УСВА, керівник фракції «Наш край» у Чернігівській міськраді Олександр Соколов назвав 15 лютого днем закінчення війни. "Дата пам'ятна для всіх нас. 29 років тому закінчилася війна, 28 років у Чернігові стоїть пам'ятник, збудований на кошти мешканців міста. Пам'ять і надія приводять нас сюди", - сказав він. Також Олександр Соколов зауважив, що на війні в Афганістані загинули 118 уродженців Чернігівщини, двоє вважаються зниклими безвісти, ще двоє воїнів-афганців загинули під час бойових дій у зоні АТО. Обласна організація УСВА упродовж усіх років своє діяльності дбає про соціальний захист побратимів, медичне забезпечення, поліпшення житлових умов тощо.

 

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!