Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 лютого 2018 р.

У Чернігові «Наш край» розробляє програму боротьби з онкологічними захворюваннями

Фракція «Наш край» у Чернігівській міській раді розробляє міську Програму боротьби з онкологічними захворюваннями на 2018-2021 роки. Ініціатором цієї програми виступив депутат міськради Володимир Коваленко.

За його словами, на сьогодні для жителів Чернігова онкологічні захворювання є серйозною проблемою. Адже щороку в обласному центрі Чернігівщини лікарі виявляють понад 2 тис. випадків захворювань на злоякісні новоутворення, третина хворих помирає, з них 30% – люди працездатного віку. Володимир Коваленко переконаний, що на місцевому рівні мають системно впроваджуватися заходи щодо профілактики захворювань на рак, а також виділятися кошти на придбання ліків і сучасного обладнання для лікувальних закладів.

Метою програми є підвищення ефективності заходів з профілактики, раннього виявлення онкопатології, покращання рівня надання медичної допомоги хворим на злоякісні новоутворення, зниження інвалідизації онкологічних хворих, зменшення рівня смертності від раку, підтримка хворих у реабілітаційний період, створення умов для продовження і поліпшення якості їхнього життя.

Депутати фракції «Наш край» відкриті для пропозицій до програми, що розробляється. Пропозиції можна надсилати на сторінку партійної організації у мережі Facebook чи на електронну пошту: [email protected].

 


Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!