Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
31 січня 2018 р.

У Чернігові за ініціативою «Нашого краю» оновлять спортивні і дитячі майданчики у закладах освіти

У Чернігові за ініціативою «Нашого краю» оновлять спортивні і дитячі майданчики у закладах освіти

Чернігівська міська рада схвалила Програму відновлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків закладів освіти міста на 2018-2020 роки, проект якої ініціювала фракція «Наш край». Вже цього року дитячі та спортивні майданчики відновлять у двох школах (№28, 29) та трьох дитячих садках (№1, 4, 22) Чернігова. Програма має фінансування 12 млн грн на три роки, на 2018 рік передбачено кошти у сумі 3 млн грн.

Основна мета програми полягає у забезпеченні дітей міста Чернігова дитячими ігровими та спортивними майданчиками задля їхнього активного відпочинку, фізичного та соціального розвитку.

Депутат міської ради від партії «Наш край» Богдан Ткаченко під час обговорення програми зазначив, що детально вивчав питання і потреба в оновленні спортивних та дитячих майданчиків є практично в усіх школах та дитсадках Чернігова. Він вніс пропозицію збільшити кошторис програми до 21 млн грн на 2018-2020 роки та, відповідно, розширити перелік закладів, де оновлять майданчики.

«За час дії програми планується відновлення майданчиків десь тільки у шести школах та десяти дитсадках. Таке фінансування недостатнє та неефективне, адже не будуть досягнуті цілі і завдання програми», - пояснив Богдан Ткаченко необхідність збільшення бюджетних коштів на цю програму.

Його пропозицію колеги з інших фракцій не підтримали («за» проголосували тільки 13 депутатів. Натомість, міськрада затвердила поправку до рішення – у разі перевиконання міського бюджету, виділити додаткові кошти на розробку проектів типових спортивних і дитячих майданчиків для закладів освіти.

Керівник фракції «Наш край» Олександр Соколов запевнив, що «Наш край» і надалі підтримуватиме рішення, спрямовані на розвиток спорту та поліпшення умов для навчання і відпочинку дітей.

 

 

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край» 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!