Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 січня 2018 р.

Програму відновлення дитячих і спортивних майданчиків від «Нашого краю» винесено на сесію Чернігівської міськради

Програму реконструкції дитячих ігрових та спортивних майданчиків у загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладах міста Чернігова на 2018-2020 роки, розроблену депутатами фракції політичної партії «Наш край», винесено на розгляд сесії міської ради, що відбудеться 31 січня.

Програму вже затвердив виконавчий комітет міської ради. Її метою є поступова заміна й оновлення наявних морально застарілих дитячих ігрових та спортивних майданчиків у загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладах міста Чернігова на нові, що відповідають сучасним вимогам і нормам безпеки. Водночас, до запропонованої «Нашим краєм» програми внесено суттєві зміни, зокрема, скорочено фінансування із 46 млн грн до 12 млн грн на три роки. Приміром, цього року пропонується оновити дитячі та спортивні майданчики тільки у трьох дитячих садках і двох школах. Хоча «Наш край» пропонував за три роки встановити 34 спортивні і 54 ігрові майданчики у школах і дитсадках Чернігова.

Під час засідання фракції «Нашого краю» обговорено змінену програму. Як зазначив керівник фракції Олександр Соколов, депутати вважають недоречним зменшення фінансування цієї програми. «Можливості є, а тому на засіданнях комісій та сесії депутати «Нашого краю» пропонуватимуть збільшити фінансування цієї програми і розширити перелік освітніх закладів, де оновлять дитячі та спортивні майданчики. Необхідність у цьому теж є», - пояснив він.

Олександр Соколов також підкреслив, що «Наш край» і надалі підтримуватиме розвиток спорту у Чернігові, популяризуватиме здоровий спосіб життя, дбатиме про безпечні і комфортні умови для дитячого дозвілля у місті.

 

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!