Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 вересня 2017 р.

Чернігівська делегація «Нашого краю» взяла участь у партійних навчаннях на Донеччині

Чернігівська делегація «Нашого краю» взяла участь у партійних навчаннях на Донеччині

Делегація Чернігівської обласної організації політичної партії «Наш край» взяла участь у партійних навчаннях, що відбулися у Святогірську Донецької області.

Під час навчання, що тривало упродовж 14-16 вересня, розглядалися ключові теми, необхідні у процесі розбудови партії: комунікація з медіа, ключові показники для оцінки ефективності роботи політиків, взаємодія із прихильниками та партійним активом.

За словами депутата Чернігівської міської ради Віктора Бистрова, такі навчання є ефективними та корисними. Адже, окрім нових теоретичних знань і практичних навичок, учасники семінару обмінюються своїм досвідом, діляться кращими напрацюваннями, успішними регіональними проектами.

У рамках навчання партійці із різних куточків країни ознайомились із кращими соціальними проектами Донецької обласної партійної організації в Слов’янську. Також відвідали урочисте відкриття приймальні обласної партійної організації, розташованої у Слов’янську. У Краматорську учасники навчань взяли участь у святкуванні річниці створення Донецької обласної організації партії «Наш край».

Водночас, учасники партійних навчань мали змогу ознайомитися із Національним природним парком «Святі Гори» та відвідати Святогірську лавру.





Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!