Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
15 вересня 2017 р.

У Чернігові за ініціативою депутата від «Нашого краю» триває будівництво стадіону

У Чернігові за ініціативою депутата від «Нашого краю» триває будівництво стадіону

У Чернігові за ініціативою депутата Чернігівської міської ради від партії «Наш край» Богдана Ткаченка будується стадіон для ігор з дворового футболу. Спортивне поле розташоване у спальному мікрорайоні міста – на вул. Льотній.

За словами Богдана Ткаченка, зараз у Чернігові не так багато уваги, як необхідно, звертається міською владою на розвиток спортивної інфраструктури у місті.

«Ми хотіли, щоб було більше таких майданчиків у місті, будь-якого формату, не обов’язково дворовий футбол, може, і міні-футбол. У будь-якому випадку, якщо ми хочемо бачити місто серед футбольних міст України, ми повинні ухвалювати рішення і, звісно, давати людям можливість грати на хороших полях із мінімальним рівнем травматизму», - наголосив депутат від «Нашого краю», який є президентом Асоціації дворового футболу у Чернігові.

За зверненням Богдана Ткаченка міська рада виділила спочатку 1,5 млн грн та потім додатково ще 0,5 млн грн. Будівництво стадіону триває другий рік і зараз підходить до завершення. Генпідрядником зведення стадіону виступило ТОВ РКБ «Північ».

Богдан Ткаченко наголосив, що і надалі звертатиметься з ініціативами будівництва стадіонів та спортивних майданчиків у різних мікрорайонах Чернігова.

 



Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!