Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 вересня 2017 р.

У Чернігові за підтримки «Нашого краю» відбувся фестиваль творчої молоді

У Чернігові за підтримки партії «Наш край» на вихідних пройшов перший фестиваль творчої молоді з назвою «Природник у руля». Співорганізатором заходу виступив депутат Новозаводської районної ради від партії «Наш край» Олександр Стрішний.

За його інформацією, фестиваль, що зібрав талановиту молодь з Чернігова, проводився на природі – на березі Десни за пішохідним мостом, чим і пояснюється назва. Творчий фест «виріс» із «кімнатників», коли молоді люди збиралися, спілкувалися і творили у приміщеннях. Учасниками «природника» стали, як індивідуальні виконавці різних жанрів та різного віку, так і дитячі танцювальні колективи. Завершився фестиваль пізно ввечері піснями біля багаття.

Олександр Стрішний висловив вдячність «Нашому краю» за надані подарунки для учасників фестивалю. Він підкреслив, що політична сила дбає про змістовне дозвілля для молоді, адже це є запорукою зростання здорового покоління молодих людей. Також підтримку у проведенні фестивалю надали депутати Чернігівської міської ради від партії «Наш край» Олександр Соколов та Віктор Бистров.


Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!