Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 січня 2017 р.

О.Соколов: найважливіше рішення сесії Чернігівської міськради – виділення землі учасникам АТО

О.Соколов: найважливіше рішення сесії Чернігівської міськради – виділення землі учасникам АТО

Найважливішим рішенням сесії Чернігівської міськради 26 січня стало виділення земельних ділянок учасникам АТО та родинам загиблих бійців. Як зауважив керівник фракції «Наш край» у Чернігівській міській раді Олександр Соколов, проект рішення було внесено додатково, однак він отримав одностайну підтримку депутатів міської ради, не залежно від їхньої партійної належності.

Згідно з документом, депутати затвердили рішення про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо виділення земельних ділянок громадянам - учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального дачного будівництва.

Всього Чернігівська міська рада виділила 128 земельних ділянок учасникам АТО та членам родин загиблих. Ділянки, кожна з яких  площею 0,06 га, розташовані у мікрорайоні Лісковиця.

О.Соколов підкреслив, що депутати «Нашого краю» обізнані із проблемними питаннями бійців АТО і налаштовані на вирішення цих питань. Він також зазначив, що абсолютно правильним є підхід розподілу землі представниками ветеранських організацій за мінімальної участі влади.

 

 

Прес-служба Чернігівської облорганізації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!