Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 лютого 2019 р.

Розпорядження міського голови "Про скликання тридцять дев’ятої сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

 

14 лютого 2019 року                                                                                                                     № 22-р


Про скликання тридцять дев’ятої
сесії Чернігівської міської ради
сьомого скликання

 

Відповідно до пункту 8 частини четвертої статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" скликати тридцять дев’яту сесію Чернігівської міської ради сьомого скликання 25 лютого 2019 року о 9 годині в залі засідань міської ради (вул. Магістратська, 7).

1. Внести на розгляд сесії питання:

1.1. Про внесення змін до Програми компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян в міському електро- та автомобільному транспорті загального користування на 2019-2021 роки.

1.2. Про внесення змін та доповнень до Комплексної цільової Програми розвитку житлово-комунального господарства міста Чернігова на 2017-2020 роки.

1.3. Про затвердження змін до Програми підтримки громадських організацій міста Чернігова на 2019 рік.

1.4. Про внесення доповнень до Програми шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної спеціальної служби транспорту Міністерства інфраструктури України, які розташовані на території м. Чернігова, на 2018 – 2019 роки.

1.5. Про внесення доповнень до Положення про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Чернігова у новій редакції.

1.6. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної та інженерної інфраструктури.

1.7. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів житлового фонду.

1.8. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова дошки пошани героям АТО, флагштоку та стели Героям Небесної Сотні.

1.9. Про внесення змін до Плану діяльності Чернігівської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік.

1.10. Про надання згоди на відчуження транспортного засобу зі зниженням стартової ціни.

1.11. Про виконання міського бюджету за 2018 рік.

1.12. Про використання коштів резервного фонду міського бюджету за 2018 рік.

1.13. Про виконання Програми управління боргом міського бюджету міста Чернігова на 2018 рік.

1.14. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 29 листопада 2018 року №36/VII-33 “Про міський бюджет на 2019 рік” зі змінами і доповненнями (№38/VII-6).

1.15. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам – учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального садівництва, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів.

1.16. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), індивідуального садівництва та учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального дачного будівництва, для будівництва індивідуальних гаражів.

1.17. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.

1.18. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним і фізичним особам.

1.19. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

1.20. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки.

1.21. Про депутатські запити.

1.22. Різне.

2. Керівникам структурних підрозділів міської ради своєчасно та якісно підготувати матеріали на сесію міської ради.

3. На пленарне засідання сесії міської ради запрошуються заступники міського голови, голови Деснянської та Новозаводської районних у м. Чернігові рад, керівники структурних підрозділів міської ради, міських органів державної виконавчої влади, комунальних підприємств міської ради, представники засобів масової інформації.

4. Керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради особисто бути присутнім на пленарних засіданнях ради під час розгляду питань порядку денного: “Депутатські запити” та “Різне”.

5. Чернігівському відділу поліції Головного управління національної поліції України в Чернігівській області (Реберг В. К.) забезпечити охорону громадського порядку під час проведення пленарного засідання сесії міської ради.

6. Організаційному відділу міської ради (Лазаренко С. М.), загальному відділу міської ради (Гліб Т. Л.), відділу господарського та транспортного забезпечення міської ради (Музиченко С. В.), прес-службі міської ради             (Подорван А. Ф.), відділу програмного та комп'ютерного забезпечення міської ради (Бузницький О. П.) забезпечити організаційно-технічне проведення пленарного засідання сесії міської ради.

 

 

 

Міський голова                                                                                               В. АТРОШЕНКО

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!