Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 травня 2016 р.

Прийом проектів бюджету участі триватиме до 31 травня

Прийом проектів бюджету участі на 2017 рік триватиме до 31 травня 2016 року


З 1 березня поточного року відповідно до затвердженого Положення про громадський бюджет (бюджет участі) у місті Чернігові вже вдруге стартував проект щодо залучення жителів міста до розподілу частини коштів міського бюджету на наступний бюджетний рік.

Прийом пропозицій (проектів) від чернігівців у рамках реалізації громадського бюджету (бюджету участі) триватиме до 31 травня. Прийом документів здійснюється відділом звернень громадян міської ради.

Пропозиції будуть перевірятися працівниками міськради (на реалістичність, можливість реалізувати проект упродовж року), і виставлятися на загальноміське голосування, яке планується провести у вересні поточного року.

Бюджет участі надає можливість громадянам - жителям міста Чернігова вирішити важливі, на їх переконання, проблеми свого двору, вулиці, мікрорайону чи навіть міста. Зокрема, на реалізацію проектів - переможців минулого року у міському бюджеті міста Чернігова на 2016 рік передбачено 4,8 млн гривень.

На пропозиції (проекти) чернігівців у бюджеті Чернігова на 2017 рік планується передбачити до 1% від загальноміського бюджету.


 Завантажити Бланк-заявку


Завантажити Рішення міської ради «Про затвердження Положення про громадський бюджет (бюджет участі) у місті Чернігові» № 7/VII – 9 від 28 квітня 2016року



Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!